2011. augusztus 16., kedd

Pozsonyi Piknik 3.0

Újlipótváros rajongóinak kötelező, mindenki másnak csak erősen ajánlott program következik HOLNAPra.

"Augusztus 27-én jön ki a Pozsonyi Piknik legújabb, 3.0-ás verziója. Az alkalmazás rajongói éppen egy évet vártak erre a pillanatra. De megérte. A 3.0-ás Piknik szebb, nagyobb, gyorsabb és újlipótvárosibb, mint az előzőek voltak. Tetszenek érteni?"


Lesz balkoncert (opera a Pozsonyi úti erkélyeken), nagyszínpad (Best of Padlás, borárverés, Gálvölgyi János-Kern András, koncertek: Hernádi Judit és Heilig Gábor, Bíró Eszter, Budapest Klezmer Band, Piknik Vonósnégyes, kutya-gazdi anti-hasonmásverseny...), gyerekszínpad (bábozás, néptánc, kézműveskedés, tűzzsonglőrök, tortadíszítés a Brióssal, rajzolás a Pagonnyal), és még ezenkívül is sok-sok jó (kalácsbarkács, marcipánszobrászat, babahordozó-kölcsönző, kutyus testbeszéd bemutató, Újlipótvárostörténeti séta, tombola, pozsonyi kiflisütő verseny).
És ugye a pikniken legyen valami piknik is: vigyél magaddal valami finomat, valami hazait és add le a Pozsonyi Piknik táblákkal jelölt helyeken, hogy gyűljön a sok finomság.


Az időpontokról és a többi szuperségről a Pozsonyi Piknik Programfüzetében olvashattok.

Sorakozó! Indulás hömpölyögni a színes tömegbe!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rusztikus almatorta

Ezt a tortát kis unokatesóm, Ambrus keresztelőjére vittem, ahol az ünnepség után beültünk egy kellemes kis helyre a Városmajorban. Az volt ...