2011. augusztus 29., hétfő

Egy igazi belvárosi piknik űrhajóval



A Vosztok-piknik válogatott programokkal vár Titeket az Oktogontól csupán néhány percre szeptember 10-én. Amit ennétek-innátok, vihetitek magatokkal, fedeles vagy bicikli-kosárban, hátizsákban, akta- vagy akár övtáskában. Estébe nyúló pikniknek ígérkezik.

A programok helyszíne az E10 Közösségi és Kulturális Színtér belső udvara lesz, ahol találkozhattok majd óriásbábokkal, tűztáncosokkal és meghallgathattok egy beszélgetést Nagy Marival, a Nemzeti Színház Jászai-díjas színészével is. Az este folyamán később a Rekokó divatperformansz keretében a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem elsőéveseinek munkáit a Budapesti Kortárs Táncművészeti Főiskolai hallgatói mutatják majd be, és lesznek még koncertek (például a Mighty Night vidám ska- és reggae dallamai) és DJ hajnalig. Egyedül a Villanykörte dalai című performansz mibenléte gondolkoztatott el egy kicsit minket, amit az Egyelőre Gagarin Tagozat ad majd elő ''egy közösség széteséséről és összeállásáról énekel tűzzel-villanykörtével, a test és a lélek nyelvén.'' Ez igen sajátosan hangzik, de már csak ezért is számot tarthat az érdeklődésre.

További információ itt, ahol az is kiderül, hogy van 500 HUF beugró, de szerintünk így is nagyon megéri majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rusztikus almatorta

Ezt a tortát kis unokatesóm, Ambrus keresztelőjére vittem, ahol az ünnepség után beültünk egy kellemes kis helyre a Városmajorban. Az volt ...